apokonoeekau

07 Mei 2009

TERUSKAN PERJUANGAN

Assalamualaikum.

Apa khabar sahabat semua,beberapa mingggu tidak diupdatekan laman PAS Chabau(apokonoee).Ketika sussana gawat di Perak,ahli-ahli PAS bergitu mengambil berat tentang apa yang berlaku dan berharap semuanya akan selesai dengan balak ditimpakan ke atas pihak yang merampas kuasa.
Semuanya adalah gara-gara tamakkan kuasa,maklumlah bila kuasa tidak berada di tangan maka mulalah meroyan tak tentu pasal.Sebagai ahli PAS dan rakyat biasa,kita berasa muak dengan perangai orang desperate sebab mungkin agaknya bila ada kuasa boleh mereka menggunakannya semaksima mungkin mengaut harta kekayaan rakyat untuk kepentingan diri.
berginilah agaknya slogan 1 malayisa yang hendak diterapkan dalam masyarakat malaysia.

Apapun kami ahli PAS tetap bersabar dan berharap semua p impinan PAS dibebaskan secepat mungkin kerana mereka tidak bersalah.Hanya kerana menyeru orang ramai menunaikan solat hajat,memasang lilin, hantar kek hari jadi dan memakai baju hitam boleh menyebabkan sesaorang itu ditangkapdan di penjarakan.

PAS CAWANGAN CHABAU BARU mendoakan semua pejuang-pejuang yang banyak berkorban,teruskan perjuangan.Perangi kebatilan yang mereka lakukan dengan istiqamah ,mungkin ada kebaikan di sebalik kemungkaran.

Selamat berjuang.

0 ulasan:

Halaman

ANTARA AKTIVIS PAS CAW. CHABAU

ANTARA AKTIVIS PAS CAW. CHABAU

Cari Blog Ini